Yritys

Mikä tekee meistä paremman?

Yhteensä yli 30 maailmanmestaruutta eri offroad-lajeissa, AMA GNCC- mestaruus, Euroopan mestaruuksia, kansallisia mestaruuksia, yksittäisiä erikoiskilpailuja ym. Kansainvälisen moottoriurheilun parissa saavutettu tekninen ammattitaito ja vuosien kokemus, jota muilla ei ole. Meiltä saat maailmanluokan palvelua ilman maailmanluokan hintoja.

RacePro’sin toiminnasta vastaavat Timo ”Herkkä” Virtanen ja Mika Sironen. Miehillä on laaja kokemus kansainvälisestä kilpaurheilusta, useissa eri offroad-lajeissa. Kaiken kaikkiaan miehillä on mekaanikkotaustaa huipputasolla yli 20 vuoden ajalta. Kaiken kaikkiaan heillä on mekaanikkotaustaa huipputasolla jo yli 20 vuoden ajalta.

Toimialaamme kuuluvat kaikki pyöriin liittyvät huoltotyöt. Korjaamomme on tasokkaasti varusteltu, mahdollistaen myös kilpaurheilulle tarpeellisen korkealaatuisen työympäristön. Henkilökuntamme edustaa parasta ammattitaitoa mitä on tarjolla.

Liike-RacePros

Mika Sironen

Mika Sironen tunnetaan mm. kahdeksankertaisen maailmanmestarin Juha Salmisen mekaanikkona ja omalta kuljettajan uraltaan. Hän on toiminut myös muiden maailmanmestareiden taustalla ja työskennellyt useammalla valmistajalla. Mika on erikoistunut pyörän kilpatekniikkaan ja jousituksiin.

Timo ”Herkkä” Virtanen

Timo ”Herkkä” Virtanen on tullut tutuksi monen suomalaisen enduron maailmanmestarin mekaanikkona. Sen lisäksi Herkkä on niittänyt menestystä usealla mantereella offroad- ja enduromekaanikkona. Herkkä edustaa moottorialan erikoisosaamisellaan alan huippuja.

Tilaa uutiskirje

Tilaa tästä uutiskirjeemme, ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uutuustuotteista, tarjouksista ja RacePro'sin ajankohtaisista asioista.

  Sähköposti

  [recaptcha]

    

  Yhteystiedot

  Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään!


  Ovemme ovat avoinna:

  Ma-Ti: klo 10-17
  Ke: klo 12-18
  To-Pe: klo 10-17
  La-Su: Sopimuksen mukaan.

  RaceProCenter Finland Oy

  Y-tunnus: 2472632-4

  Ahertajankuja 8
  04440 Järvenpää
  Finland

  +358 40 727 4277

  info@racepros.fi