Maasto­pyörät

Husqvarna Extreme Cross EXC10 27,5″+

Husqvarna Extreme Cross EXC10 on alamäkiajoon suunniteltu sähköpyörä sinulle, jolle paras on vain tarpeeksi hyvää. Pyörä on suunniteltu haastavaan ja vauhdikkaaseen alamäkiajoon ja laskupaikoille missä hissejä ei ole. Iso runkoon integroitu 630Wh:n akku tarjoaa monta nousua ja laskua päivän aikana ilman hissejä. Pyörässä on SHIMANO, XTR, RD-M9100-GS-11 -vaihteisto ja SHIMANO, XTR, BR-M9120 203/203mm -jarrut, jotka takaavat mahtavan ajotuntuman sekä turvallisen ja nautinnollisen ajamisen. Iskunvaimennuksesta huolehtii FOX, 40 A FLOAT 27.5in P-SE 203 LSC FIT4 ja FOX, DHX2 F-S TiN 2pos-Adj Trunnion -iskunvaimentimet, luomalla parhaan mahdollisen kosketuksen ajopintaan. Shimanon vahvin maastosähköpyöriin suunniteltu E8000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut jyrkimmistäkin nousuista helposti 70Nm:n väännöllään.

Hinta: 8 299 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Extreme Cross EXC9 27,5″+

Husqvarna Extreme Cross EXC9 on alamäkiajoon suunniteltu sähköpyörä 200mm. joustomatkalla. Pyörä on suunniteltu haastavaan ja vauhdikkaaseen alamäkiajoon ja laskupaikoille missä hissejä ei ole. Iso runkoon integroitu 630Wh:n akku tarjoaa monta nousua ja laskua päivän aikana ilman hissejä. Pyörässä on SHIMANO, SAINT, RD-M820-SS 10 -vaihteisto ja SHIMANO SAINT BR-M820 203/203mm -jarrut, jotka takaavat mahtavan jarrutuntuman ja turvallisen ja nautinnollisen ajamisen. Shimanon vahvin maastosähköpyöriin suunniteltu E8000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut jyrkimmistäkin nousuista helposti 70Nm:n väännöllään.

Hinta: 6 699 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Hard Cross HC9 27,5″+

Husqvarna Hard Cross HC9 on 11-vaihteinen huippu osilla varustettu 180mm täysjousto maastosähköpyörä sinulle, jolle paras on vain tarpeeksi hyvää. Pyörä on suunniteltu haastavaan ja vauhdikkaaseen maastoajoon, missä hypyt ja laskut näyttelevät suurta osaa. Iso runkoon integroitu 630Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistäkin maastolenkeistä. Pyörässä on sähköisesti ohjattu SHIMANO XT Di2 -vaihteisto, joka voidaan säätää optimaalisesti kunkin kuljettajan mieltymysten mukaan ja kulutuskestävyys on huippuluokkaa. Pysähtymisestä huolehtii SHIMANO DEORE XT BR-M8020 203/203mm -jarrut, jotka takaavat parhaan mahdollisen jarrutuntuman ja auttaa sinua kehittämään omia ajotaitojasi. Shimanon vahvin maastosähköpyöriin suunniteltu E8000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut jyrkimmistäkin nousuista helposti 70Nm:n väännöllään.

Hinta: 7 499 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Hard Cross HC8 27,5″+

Husqvarna Hard Cross HC8 on 11-vaihteinen maastosähköpyörä 180mm. joustomatkalla. Pyörä on suunniteltu haastavaan ja vauhdikkaaseen maastoajoon, missä hypyt ja laskut näyttelevät suurta osaa. Iso runkoon integroitu 630Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistäkin maastolenkeistä. Pyörässä on SHIMANO XT 11 -vaihteisto ja SHIMANO BR-MT520 203/203mm -jarrut, jotka takaavat hyvän jarrutuntuman ja auttaa sinua kehittämään omia ajotaitojasi. Shimanon vahvin maastosähköpyöriin suunniteltu E8000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut jyrkimmistäkin nousuista helposti 70Nm:n väännöllään.

Hinta: 6 199 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Hard Cross HC7 27,5″+

Husqvarna Hard Cross HC7 on 11-vaihteinen maastosähköpyörä 180mm. joustomatkalla. Pyörä on suunniteltu haastavaan ja vauhdikkaaseen maastoajoon, missä hypyt ja laskut näyttelevät suurta osaa. Iso runkoon integroitu 500Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistäkin maastolenkeistä. Pyörässä on SHIMANO SLX 11 -vaihteisto ja SHIMANO BR-MT520 203/203mm -jarrut, jotka takaavat hyvän jarrutuntuman ja auttaa sinua kehittämään omia ajotaitojasi. Shimanon vahvin maastosähköpyöriin suunniteltu E8000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut jyrkimmistäkin nousuista helposti 70Nm:n väännöllään.

Hinta: 6 199 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Mountain Cross MC8 27,5″+

Husqvarna Mountain Cross MC8 on 11-vaihteinen huippu osilla varustettu täysjousto maastosähköpyörä sinulle, jolle paras on vain tarpeeksi hyvää. Iskunvaimennuksesta huolehtii 150mm. FOX, 34 A FLOAT ja FOX FLOAT DPS -iskunvaimentimet. Pyörässä on sähköisesti ohjattu SHIMANO XT Di2 -vaihteisto, joka voidaan säätää optimaalisesti kunkin kuljettajan mieltymysten mukaan ja kulutuskestävyys on huippuluokkaa. Pysähtymisetä huolehtii SHIMANO BR-MT520 180/203mm -jarrut. Todella iso runkoon integroitu 630Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistäkin maastolenkeistä. Shimanon vahvin maastosähköpyöriin suunniteltu E8000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut jyrkimmistäkin nousuista helposti 70Nm:n väännöllään. Pyörä on suunniteltu haastavaan ja vauhdikkaaseen maastoajoon.

Hinta: 6 499 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Mountain Cross MC7 27,5″+

Husqvarna Mountain Cross MC7 on 11-vaihteinen huippu osilla varustettu täysjousto maastosähköpyörä 150mm. joustomatkalla. Pyörä on suunniteltu haastavaan ja vauhdikkaaseen maastoajoon. Todella iso runkoon integroitu 630Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistäkin maastolenkeistä. Pyörässä on SHIMANO XT 11 -vaihteisto ja SHIMANO BR-MT520 180/203mm -jarrut, jotka antavat sinulle ennennäkemättömän tavan pitää hauskaa ja kehittää omia ajotaitojasi. Shimanon vahvin maastosähköpyöriin suunniteltu E8000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut jyrkimmistäkin nousuista helposti 70Nm:n väännöllään.

Hinta: 5 699 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Mountain Cross MC6 27,5″+

Husqvarna Mountain Cross MC6 on 11-vaihteinen täysjousitettu maastosähköpyörä 150mm. joustomatkalla. Pyörä on suunniteltu vauhdikkaaseen maastoajoon. Iso runkoon integroitu 500Wh:n akku viimeistelee pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pitkistäkin maastolenkeistä. Pyörässä on SHIMANO SLX 11 -vaihteisto ja SHIMANO BR-MT520 180/203mm -jarrut, jotka antavat sinulle ennennäkemättömän tavan pitää hauskaa ja kehittää omia ajotaitojasi. Shimanon vahvin maastosähköpyöriin suunniteltu E8000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut jyrkimmistäkin nousuista helposti 70Nm:n väännöllään.

Hinta: 5 099 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Light Cross LC7 29″

Husqvarna Light Cross LC7 on 11-vaihteinen jäykkäperäinen maastosähköpyörä, joka on omiaan metsäpoluilla haastavissa olosuhteissa tai ympärivuotisessa työmatkakäytössä. Todella iso integroitu 630Wh:n akku kruunaa pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pidemmistä pyöräilymatkoista vaativammissakin olosuhteissa. Pyörässä on sähköisesti ohjattu SHIMANO XT Di2 -vaihteisto, joka voidaan säätää optimaalisesti kunkin kuljettajan mieltymysten mukaan ja kulutuskestävyys on huippuluokkaa. Super kevyestä Fox Racing 34 A Float -etuhaarukasta ei lopu ominaisuudet ja säätömahdollisuudet kesken. Yhdistettynä Shimanon vahvimpaan maastosähköpyöriin suunniteltuun E8000 -avustusjärjestelmään Pyörä on ”peto” etenemään metsässä 70Nm:n väännöllään. Pyörä soveltuu erinomaisesti vaativaan maasto- ja työmatkakäyttöön niin miehille kuin naisillekin.

Pyörä löytyy myös 27,5″ -tuumaisena.

Hinta: 5 399 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Light Cross LC6 29″

Husqvarna Light Cross LC6 on 11-vaihteinen jäykkäperäinen maastosähköpyörä, joka on omiaan metsäpoluilla haastavissa olosuhteissa tai ympärivuotisessa työmatkakäytössä. Todella iso integroitu 630Wh:n akku kruunaa pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pidemmistä pyöräilymatkoista vaativammissakin olosuhteissa. Pyörässä on SHIMANO XT -vaihteisto, jonka kulutuskestävyys on huippuluokkaa. Super kevyestä Fox Racing 34 A Float -etuhaarukasta ei lopu ominaisuudet ja säätömahdollisuudet kesken. Yhdistettynä Shimanon vahvimpaan maastosähköpyöriin suunniteltuun E8000 -avustusjärjestelmään Pyörä on ”peto” etenemään metsässä 70Nm:n väännöllään. Pyörä soveltuu erinomaisesti vaativaan maasto- ja työmatkakäyttöön niin miehille kuin naisillekin.

Pyörä löytyy myös 27,5″ -tuumaisena.

Hinta: 4 499 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Light Cross LC5 29″

Husqvarna Light Cross LC5 on 11-vaihteinen jäykkäperäinen maastosähköpyörä, joka on omiaan metsäpoluilla haastavissa olosuhteissa tai ympärivuotisessa työmatkakäytössä. Iso integroitu 500Wh:n akku kruunaa pyörän ulkonäön ja antaa sinulle vapauden nauttia pidemmistä pyöräilymatkoista vaativammissakin olosuhteissa. Pyörässä on SHIMANO XT -vaihteisto, jonka kulutuskestävyys on huippuluokkaa. Shimanon vahvin maastosähköpyöriin suunniteltu E8000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut jyrkimmistäkin nousuista helposti 70Nm:n väännöllään.

Pyörä löytyy myös 27,5″ -tuumaisena.

Hinta: 4 099 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Light Cross LC4 29″

Husqvarna Light Cross LC4 on 11-vaihteinen jäykkäperäinen maastosähköpyörä, joka on parhaimmillaan pienillä metsäpoluilla tai ympärivuotisessa työmatkakäytössä. Iso 500Wh:n akku antaa sinulle vapauden nauttia pidemmistä pyöräilymatkoista vaativammissakin olosuhteissa. Pyörässä on sähköisesti ohjattu SHIMANO XT Di2 -vaihteisto, joka voidaan säätää optimaalisesti kunkin kuljettajan mieltymysten mukaan ja kulutuskestävyys on huippuluokkaa. Shimanon vahvin maastosähköpyöriin suunniteltu E8000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut jyrkimmistäkin nousuista helposti 70Nm:n väännöllään.

Pyörä löytyy myös 27,5″ -tuumaisena.

Hinta: 3 799 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Light Cross LC3 27,5″+

Husqvarna Light Cross LC3 on 10-vaihteinen jäykkäperäinen maastosähköpyörä, joka on parhaimmillaan pienillä metsäpoluilla tai ympärivuotisessa työmatkakäytössä. Iso 500Wh:n akku antaa sinulle vapauden nauttia pidemmistä pyöräilymatkoista vaativammissakin olosuhteissa. Pyörässä on Deore XT- takavaihtaja, joka on suunniteltu vaativaan maastokäyttöön ja näin ollen kulutuskestävyys on huippuluokkaa sekä vaihtotuntuma todella säntillinen. Shimanon maastosähköpyöriin suunniteltu E7000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut haastavampiinkin seikkailuihin 60Nm:n väännöllään.

Hinta: 3 499 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Light Cross LC2 29″

Husqvarna Light Cross LC2 on 9-vaihteinen jäykkäperäinen maastosähköpyörä, joka on parhaimmillaan pienillä metsäpoluilla tai ympärivuotisessa työmatkakäytössä. Iso 500Wh:n akku antaa sinulle vapauden nauttia pidemmistä pyöräilymatkoista vaativammissakin olosuhteissa. Shimanon maastosähköpyöriin suunniteltu E7000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut haastavampiinkin seikkailuihin 60Nm:n väännöllään.

Pyörä löytyy myös 27,5″ -tuumaisena.

Hinta: 3 099 €

Katso pyörän tekniset tiedot


Husqvarna Light Cross LC2 29″

Husqvarna Light Cross LC2 on 9-vaihteinen jäykkäperäinen maastosähköpyörä, joka on parhaimmillaan pienillä metsäpoluilla tai ympärivuotisessa työmatkakäytössä. Iso 500Wh:n akku antaa sinulle vapauden nauttia pidemmistä pyöräilymatkoista vaativammissakin olosuhteissa. Shimanon maastosähköpyöriin suunniteltu E7000 -avustusjärjestelmä tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja avustaa sinut haastavampiinkin seikkailuihin 60Nm:n väännöllään.

Pyörä löytyy myös 27,5″ -tuumaisena.

Hinta: 3 099 €

Katso pyörän tekniset tiedot

Tilaa uutiskirje

Tilaa tästä uutiskirjeemme, ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uutuustuotteista, tarjouksista ja RacePro'sin ajankohtaisista asioista.

  Sähköposti

  [recaptcha]

    

  Yhteystiedot

  Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään!


  Ovemme ovat avoinna:

  Ma-Ti: klo 10-17
  Ke: klo 12-18
  To-Pe: klo 10-17
  La-Su: Sopimuksen mukaan.

  RaceProCenter Finland Oy

  Y-tunnus: 2472632-4

  Ahertajankuja 8
  04440 Järvenpää
  Finland

  +358 40 727 4277

  info@racepros.fi