Outlet

Nilfisk E 130.3-9 X-TRA painepesuri 275€

Painepesuri Excellent E 130.3-9 X-TRA on Nilfisk painepesureiden tehokkaimmasta päästä. Tehokas painepesuri soveltuu kaikkiin kotitalouden pesutöihin.
Tämä painepesuri on varustettu jämäkällä ja hiljaisella oikosulkumoottorilla, ja kuten kaikki Nilfisk painepesurit on tämäkin malli varustettu luotettavalla metallipumpulla ja suurella vesimäärällä.
Pumpun tekniikka mahdollistaa veden imemisen pesuriin, jolloin pesussa voidaan käyttää esim. sade- tai kaivovettä (tarvitaan erillinen lisäsuodatin). Painepesurissa on kätevä kuljetusvaunu teleskooppisella kahvalla, joten sitä on helppo siirtää paikasta toiseen ja varastoida pieneenkin tilaan.
Pesurissa on pitkä 9 metrin taipuisa paineletku, joka taipuisuutensa ansiosta helpottaa pesutöitä. Integroitu letkukela helpottaa letkun ja painepesurin varastointia.
Pesurin vakiovarustukseen kuuluu kaksi pesusuutinta: Tornado -viuhkasuutin, jossa paineensäätö, sekä PowerSpeed -tehosuutin. Lisäksi mukana suuttimen puhdistustyökalu, sekä pesuainevaahdotin 0,5 litran säiliöllä. Pesuainevaahdottimen etuna ovat mm. nopea pesuaineen levitys, sekä vaahdottimessa voidaan käyttää mitä tahansa pesuainetta. Vaahdotin lisää pesuaineen vasta loppuvaiheessa, joten se ei kierrä pumpun kautta ja näin ollen pesuaine ei voi aiheuttaa vaurioita painepesurin pumppuun.

Tekniset tiedot:
-Itseimevä metallipumppu
-Paine max. 130 Bar
-Vesimäärä max. 500 l/min
-Sisääntuleva vesi max.60 astetta
-Moottorin teho 2000 W
-Paino perusvarustein 18,6 kg
-Automaattinen käynnistys ja pysäytys
-Joustava paineletku 9 m – pyörivällä pikaliitoksella kahvaan – estää letkun kiertymisen
-Integroitu letkukela metallisella letkuohjurilla
-Kuljetusvaunu teleskooppisella vetokahvalla
-Click&Clean nopea suuttimien ja varusteiden vaihto
-Pesuainevaahdotin 0,5 l
-Tornado- ja Power Speed pesusuuttimet

Tilaa tuote


HUOM!

Jos haluat tilata tuotteen, täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä tuotteen ostamiseen liittyen. Lisääthän tuotteen nimen "Tuote, jonka haluan tilata" -kenttään, jotta saamme oikean tuotteen sinulle varattua. Päällekkäisten tilauksien välttämiseksi pyrimme merkitsemään tuotteet myydyiksi mahdollisimman nopeasti. Odotathan silti, että vastaamme tilaukseesi sähköpostilla tai puhelimitse ja ilmoitamme, että tuote on noudettavissa myymälästämme tai vahvistamme, että toimitamme tuotteen sinulle haluamallasi toimitustavalla.

Voit toki olla myös yhteydessä suoraan myymäläämme: +358 40 727 4277.Haluamasi toimitustapa
Nouto myymälästä (Ahertajankuja 8, 04440 Järvenpää)PostiennakkoMatkahuolto bussiennakko

[recaptcha]*pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Tilaa tästä uutiskirjeemme, ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uutuustuotteista, tarjouksista ja RacePro'sin ajankohtaisista asioista.

Sähköposti

[recaptcha]

  

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään!


Ovemme ovat avoinna:

Ma-Ti: klo 10-17
Ke: klo 12-18
To-Pe: klo 10-17
La-Su: Sopimuksen mukaan.

RaceProCenter Finland Oy

Y-tunnus: 2472632-4

Ahertajankuja 8
04440 Järvenpää
Finland

+358 40 727 4277

info@racepros.fi